Ombre

Känner att jag vill göra en förändring med håret, och funderar starkt på att göra ombre tycker det är så himla fint, min utväxt är riktigt mörk och jag har ju färgat det ljusare så om det växer att tag tillså blir det nästan ombre fast det är inte tillräckligt ljust och om jag måste vänta på att mitt hår ska växa måste jag vänta 5 år haha nej tack.
 
Vad tycker ni?
 
Vill ha det som på bilden i mitten om jag ska va exakt eller den längst till vänster?
 

Awsome Day

Heeeeeeejsaaaan, kom hem för typ en timma sen efter en helt sjuk dag, började dagen med att städa lite sne gick jag till Florina min fina och hängde med henne nästa halva dagen och snackade så mycket om allt precis allt som finns att snacka om lite om samhället idag , vänner , sommar, allt möjligt och mycket snack blev det om Kosovo, asså inget bättre än kosovo finns inte, så var vi med sasse och några andra typ i 2-3 timmar och snackade så mycket om allt möjligt, vädret har varit super bra, men min pollen allergi ville inte mer så jag gick hem eller alla andra gick hem med, men har varit en grym dag tack för denna dagen alla min underbara fina vänner, hel sjuk dag.
Hoppas ni hade en bra dag med? :)
 
Asså sjukt fina bilder, hittade dessa på we ♥ it
 

JAG VILL IVÄG

Heeeeeeeeejsaan, sorry för en dålig uppdatering men har inte orkat, snackade så mycket om shoppingen ju och jaaa det blev shopping och fick med mig grejer blev nöjd med det, kanske lägger in bilder om jag verkligen orkar.
Nu övergår vi till rubriken asså usch ne jag vill med bort från detta skitväder och tråkiga lilla stad jag vill ner till Kosovo, min kusin åkte idag asså fan vad fuskigt jag vill med åka, träffa släktingar kusiner gå ut på kvällarna bada och sola på dagarna asså får sjukt stor damp snart, nästan alla har åkt nu och jag sitter här forever alone, usch fyfaaaaaaaaaan säger jag bara.
Vilket förderar ni soliga dagar med sol och bad och massa med kompisar, kusiner, släktnigar, eller va hemma forever alone och kolla ut genom fönstret när det regnar???
Fan för detta men hoppas min kusin får det bra där nere och kommer hem med presenter till mig hahha, hon har lovat så!
Och min fina Florina åker nästa vecka med får önska henne trevlig sommar där nere med!
 
Aja nu får man FÖRSÖKA ha det lite roligt iaf!
 
Jag fördrar bilden till vänster STORT!!
 
 

Ryggont

Hejsan, har fruktansvärt ont i ryggen och magen men inte så farligt med magen, vet inte vad det kom ifrån vakande bara upp med det, värsta tortyren, har aldrig klarat av ryggont och kommer aldrig göra det.
Just nu sitter jag och väntar på pappsen som sak skjutsa mig till Huskvarna som sagt.
Så kommer inte hända något än så länge, så ha det bra! puss ♥
 

How to: Hair Styles


Tandläkaren

Tjosaan, idag började jag min dag med att springa upp till tandläkaren, guud det är det värsta jag vet, har tandläkar skräcken kvar sen ja var liten haha, var faktiskt helt okej som vanligt som tur har jag aldrig haft problem med mina tänder tack gud för det, har sett andra som lidit av sina tänker.
Aja ska gott göra det med shopping i jkpg imorgon för imorgon åker jag till Huskvarna äntligen och dra ut med kusinen och shoppar yeey.
Jag vet inte vad jag ska göra denna gråa regninga dag, sova kanske? eller vad kan man göra? Känns som jag ruttnar bara av att sitta här ju!
Men får la hitta på något, så ni får ha det bra så länge! :)
 
Hahah känner igen mig på bilden när läkaren stiger in i rummet :)
 

Goodnight!

Nu känner jag att min kropp inte har någon mer energi, så jag ska ta och sova, det borde alla ta och göra, haha, ny dag kommer och nya tag!
Sov gott people! ♥
 

Nail Inspo

Hejsaaan, tänkte ge lite nagel inspo efter jag berättat om min helg och så vidare.
Har inte något mer än att säga att jag har hållt på med blogg desginer hela helgen, gjort min egna och ny till min kusin med eftersom hon ville ha en ( ardijanas.blogg.se ) om ni vill kika in så!
Och jag är snabb vetni han med båda på EN helg, hah ne men inte så svårt så gick snabbt och satt med dem 4 timmar sen paus 30 nmin sen 4 timmar igen haha, ja ni.
Det blev aldrig Huskvarna eftersom jag kom på att jag skulle till tandläkaren i morgon, så får pappa kanske skjutsa upp mig till min kusin då jävlar blir det shopping.
Ska få med mig så mycket jag kan haha.
Ne men vill spendera så mycket tid med min kusin som det går eftersom på Lördag åker hon till Kosovo, usch vad fuskit jag vill med åka!
Aja sånt är livet haha, ha en bra kväll!

Nail Inspo

KLAR!

Vad tycks om den nya designen? (a)
Tummen upp kanske hahah :)
Nöjd blev man iallafall!
 
 

Uppdaterar den nya designen!

 Designen är klar, uppdatera den här om dagen sanrt kanske om några minuter, så när ni kommer till den nya desigen tro inte att ni kommit till fel blogg haha! :)

Ny Design!

Hejsaaan, sorry för inte bloggat så bra igår eller jag bloggade en hel del, men har suttit med min HELT nya design hah då menar jag att jag ändrat på hela utseendet för annars brukade jag ändra små saker på bloggen.
Men här får ni en liten Sneak Peak! ;)
 

Finished!

Nu har jag & min kusin äntligen kollat klart på filem som jag snackade om i förra inlägget!
Den var okej, man kunde se på den!
Kolla gärna på den ni med får bli dagens film tips från mig haha!
 
 
 
 

En Dag I Phuket

TJOSSSAAAAAAAN, haha jag har tråkigt fan, nej men som ni såg satt jag och fixade ihop Dagens Outfit Tips.
Nu kanske jag dra hem till mig och hämtar kläder för i morgon kanske som sagt jag drar till Huskvarna , det är inte 100 % säkert men vi hoppas.
Jag och min kusin va och hyrde en film som heter En Dag I Phuket någon av er som dett den? Är den bra? Värd att se?
Iallafall så ska vi ha en liten film stund lite senare så. Ha det så bra så länge! :)
 
 
 
 

Dagens Outfit Tips

Denna super fina outfit kan man ha när som, hade tänkt mig att stoppa in skjortan under byxerna och bryta det med ett brunt bälte och med kavajen uppknäppt, super fint med uppsatt hår med en guldig Hair Cuff och svarta solglasögon!
Me like! ♥
Man ser lite dåligt var dom kommer ifrån så skriver det här med:

Byxor: Topshop.com 380:-      Bälte: Topshop.com 160:-  
Skjorta: Topshop.com 360:-    Kavaj: H&M 299:-            
Skor Converse: Nelly.com 699:-     Väska: Nelly.com 2795:-   Michael Kors Klocka: Shopbop.com 1825:-

Macadamia Natural Oil Nourishing Leave-In Cream -- Macadamia healing oil treatment

Hejsan, eller godmorgon, jag vaknade länge sen så, ska dra ut med min kusin hem till mig idag hämta lite kläder för i morgon åker jag till Huskvarna tror jag.
Jag har faktiskt inget speciellt att säga til er men tänkte tipsa om två hår produkter!
Macadamia Natural Oil Nourishing Leave-In Cream & Macadamia healing oil treatment.
Jag har haft det hemma men va inte så intresserad av det så testade det igår. Rikitigt bra produkter ska jag säga.
Krämen är till för håret då haha men vet inte direkt vad det är bra för men däremot Oljan är perfekt till alla hårtyper, den är bra för tort och skaddat hår som man applicerar på torrt eller fuktigt hår men jag föredrar fuktigt hår eftersom tar man det på trott hår ser det oljigt ut och som man inte duschat på jätte länge.
Resultatet blir ett mjukt och hälsosamt hår som också får ett naturligt UV-skydd mot skadlig strålning. Torrt och slitet hår får ny glans och blir mirakulöst återfuktat.
Rekommendera det starkt speciellt oljan som jag skrev mest om, + att det luktar jätte gott haha.
Finns att köpa på Eleven.se
 
 
 

22a Juni 2012

Tjosan, sitter här ny duschad och fixade och trixade med Dagens Outfit Tips som finns bild där nere som ni ser.
Har inte hänt något roligt idag som jag kan blogga om, så ni får ha en forsatt bra kväll! puss ♥
 

Big Inspiration

Hejsan, tänkte bjuda på några underbara outfits till er.
Hope you all like it! ♥

RÖSTA!

Hejsan, satt och fixade en väska, finns en tävling som man designar en egen väska!
Här har ni min väska och klicka på bilden för att komma till sidan och rösta!

Dålig Update :(

Tjosan, förlåt för en dålig uppdatering men har inte haft tid, har faktiskt inte hänt något speciellt dessa dagarna jag inte bloggat så har inget kul att berätta, idag så var jag med några kompisar chillade lite vad ska man annars göra finns fan inget ursäkta mitt språk men så är det, jag är forever alone hemma eller mina föräldrar är hemma men min syster är i Norge på besök hos mina kusiner, jag hade tänkt att stanna kvar här hemma under tiden mina föräldrar åker upp dit i slutet av veckan och va med kusinen men eftersom det finns släktingar där uppe som jag inte sett på ett år så känns det som att jag kommer åka med eller jag ska det är så himla kul att träffa släktingar man inte träffat på länge, lite shopping och sånt blir det hoppas jag, nu ska jag chilla med chkolad och ett stort glas fanta och kolla på film, så ni få ha en forsatt bra kväll! puss ♥
Bjuder på en bild som ni redan sett från avslutningen :)



Få bilder från avslutningen

Tänkte lägga ut fååååååå bilder från skolavslutningen kommer mer när jag kommer hem :)
Min fina Florina & Jag ↓
Aida, Jag & Sasse
Jag längst ut till vänster med vänner
Jag med några killkompisar
Linnea & Jag
Och lilla jag :) ↓

Sommarlov

Har glömt att säga eller varför ska man säga det?, Iaf så är det äntligen sommarlov, så skönt med att slippa skolan till den 20 agusti då jag börjar 9:an, haha gud kan inte fatta det, jag börjar nian :O

Va ute en sväng innan med min kusin , kändes som en evighet att komma tillbaka det är sånna bakar här, usch det hatar jag.
Sitter här med min Twister glass och kolla lite hit och dit.
Ha en bra kväll iaf! :)

Profil blid ändrad

Ändrade profilblid och gjorde det lila extra som jag tyckte va riktigt fint, men frågan är vad tycker ni?

Party and Bullshit

Tjosan!
Började dagen med att kolla på massa avsnitt av Australia Next Top Model, älskar när det är cat fight så därför kollade jag på det hahah.
Har inte hänt något roligt än, kanske ska ta och baka lite sen med min kusin och glo på tv.
Sitter och lyssnar på Rita Ora Party and Bullshit med skön låt till denna sega dag.
Vad ska ni hitta på då? :)


Be proud and happy for who you are

Tjosan i trosan!
Jag har seriöst damp, har så tråkigt så vet inte vad jag ska göra!
Skulle nog haft det roligare i hemma än i Huskvarna!
Sitter och tjuvkikar på fotbolld EM haha, Sverige och England spelar ju.
Ska spela lite Nintendo snart hah no life men jag har inget annat kul att göra ju.
Hoppas ni har haft en bra dag, och har en forsatt bra kväll för nu ska jag kolla på tv och spela lite! :)

Awsome Day!

Hejsan!
Har varit en underbar dag idag, hade skolavslutning idag riktigt lyckad, eftersom jag är i Huskvarna kan jag tyvärr inte lägga ut några bilder med det kommer på söndag,så nu är det bara att slappa för skolan är över!
Har inte hänt något speciellt annars vi i ute med kompisar direkt efter avslutningen!
Åt tårta nyss med muuums vad gott det var.
Nu ska jag ta mg från datorn så ha det bäst så länge! pusss ♥
Bjuder på dessa bilde haha!





My Day!

Hejsan sorry för inget inlägg igår, men nu är jag här.
Tänkte berätta lite om gårdagen, kom hem och vilade lite, så gick jag iväg med min kompis och solade 25 minuter, så bakade vi kladdmuffins muuums. Så jag har mer varit med kompisar igår kanske därför det blev dåligt med uppdateringen.
Kom hem nyss då va ute lite med kompis snackade lite om allt möjligt. Så har inte hänt något speciellt. Imorgon ska vi spella brännboll mot en annan klass, och på tordag har vi volleyboll turnering i skolan då, sen fredag slutar vi!
Längtar så mycket tills dess. Nu ska jag ta och kolla på serie sen ära lite så vi hörs! puss ♥

Har inga bilder att bjuda på just nu!

Godmorgon!

Godmorgon, vakande för ungefär en kvart sen ska snart dra till skolan men Florina.
Kommer va en lång tråkig dag idag man ser det på vädret, regnit. Va ju sjukt fint väder för några veckor sen vad hände med det?
Aja jag bjussar på en bild, så hörs vi! :)



Fika time!

Hejsaaaaaaan, sitter här med min äpplepaj och saft gott gott, annar som vanilgt sitter jag och dega framför datorn, har inte hänt något speciellt idag, så det kommer inte hända heller, så kommer inte blogga mer idag, men nytt inlägg kommer imorgon! Ha det bäst ♥
JUST NU ↓

Dagens Mjukis Outfit


Dagens Låt!


Godmorgon!

Godmorgon, är fortfarande svin trött haha vaknar mycket sent annars men vet inte vad det är med mig.
Tänkte kolla på Monte Carlo igår men den verkade va lång tråkig så kollade inte på hela. Någon som sett den?
Idag ska jag hjälpa mami med att tvätta kläder. Sen busa lite med min lill kusin han åker iväg i morgon i 2½ månad, kommer sakna honom så mycket. Och så slutar skolan på Fredag med vad sköööönt, äntligen säger jag! Vad ska ni hitta på under sommaren? ♥
En härlig blid jag hittade ..



Ändrat på bloggen! ("Snabbt inlägg")

HEEEEEEEEEEEEEJSSSAAAAN, haha, som ni sett har jag ändrat på bloggen bakgrunder och lite på ikonerna, och hah nästan allt. Hoppas ni tycker det va fint ? puss ♥

Ny fixad blogg!

Hejsan där, hehe sorry för att bloggat dåligt men men så är det ibland!
Har fixat en blogg till min kusin nu design och allt har jag gjort. Kika gärna in och kolla på hennes blogg!
Cheka  →   ardijanas.blogg.se

Super bra tips!

Tänkte tipsa om hur man kan göra sina naglar, jag har inte gjort videon det är min vän Florina som både gör naglarna och gjort videon då! :)


Colombiana -"Never forget where you came from"

Hejsan, har haft en ur tråkig dag så visste inte vad jag skulle göra så kollade på ännu en film idag Colombiana.
Måste säga att det är en av dom bästa filmerna jag sett på lääänge, rekommenderas verkligen , man ska aldrig vara elak för då får man räkna sig med värre hämnd!
Trailer

Gone

Hejsan där, har varit en okej dag idag, kom hem vilade en stund, så kom Florina hem till mig och vi skojade lite hoppade stutsmatta hahah vi har tydligen inte kommit över lågstadiet, haha ne men det var länga sen, måste erkänna det var riktigt kul haha. Så kollade jag på filem Gone precis , rekommenderas, visar verkligen vad syskon är ändå om man bråkar käftar mot varandra så är det ändå ens syskon, tycker ni ska ta och kolla på den , i morgon är det Sverigest nationaldag så det betyder att vi kommer vara lediga från skolan, hihii vad skönt onsdagarna är en av dom segaste dagarna jag vet, usch. Aja ska snart lägga mig känner att ögonlocken svider lite. Ha det bra så hörs vi! puss ♥

Trailer

USA - Los Angeles

Haloooj, sitter här och kolla på saker och ting, har haft en tråkig/rolig dag, satt hemma och gjorde ingeting , så gick jag förbi min kompis en stund som kom en anna kompis till mig och hängde lite. Så har inte hänt något speciellt. Men ska komma till rubriken nu, har funderat lite på språkresa nu till LA i USA men min kusin, men eftersom jag var 95% säker på att mina föräldrar skulle kommentera att det och inte klokt att låta sin 16 åriga ( eftersom det är planterat till nästa år ) åka ensam till USA. Men så tog jag upp det igår och dom tog det bra. Och så kanske åker till USA nästa år med min kusin, vad är en språkresa kan man frågasätta sig nu?, JO, det är en resa där det är flera elever som reser till ett land med ledare/guider under 2-4 veckor och lär sig just det språket man pratar i landet ( amerikansk engelska då ), men oj vad tråkigt att gå i skolan vi gör det redan här i Sverige kan man säga nu,men nej det är forfarande en språkRESA, det är en underbar kul resa med, man belönas efter skolan med att gå ner till stränder eller shoppa, och massa kul, och speciellt i USA come on dudes! det är rena drömmen att resa med en man snackar allt om och är en tonåring och inte med sina föräldrar, bara till att plugga lite och komma bort en stund från allt skit ett tag, helt underbart, om ni är intresserade så klickar ni här så kan ni läsa mer om resan → http://www.sts-education.com/sweden/ls/.
Just nu är det bara det här som sitter i mitt huvud! Happy Girl here!
Ne men nu ska jag kolla genom lite skol saker så hörs vi! puss ♥
Los Angeles ↓ ↑

1a Juni 2012

Hejsan, kom hem från skolan lite tidigare idag orkade inte va kvar mer och var tvungen att göra en inlämning klar till måndag för betygen sätts på måndag så! Idag är det äntligen fredag yeeyy. Vet inte vad jag ska hitta på i helgen om min kusin inte kommer i helgen får väl jag tråka om vi inte åker till Huskvarna.
Ska nog dra mig till sängen en stund och vila sen efter jag snackat med min kusin från Slovenien det var länge sen så, saknar henne en massa längtar till att få se alla kusinerna snart.
Aja ha en forsatt bra dag så hörs vi! puss ♥



Nu har äntligen sommaren kommit ..