Natti Natti

Har varit en okej dag efter skolan idag, var ändå ute med en kompis var och köpte en slash tyckte det passade bra just nu, så var vi hos henne en liten stund och kollade på avlutnings klänningarna. Kommer att visa vilken klännig jag ska ha om nu jag hittar en bra bild på den. Ska snart dra på mig pyjamasen sen ska jag kolla på tv lite med.
Aja här bjuder jag en bild på mig och Kvällens låt! Sovgott! puss ♥


Tjäna pengar genom din egna blogg :)


Som alla andra bloggar blev jag med medlem på ADsettings.com där du kan tjäna pengar genom din blogg.
Genom att lägga ut sådana här annonser på din blogg ↑↓ och få fler och fler att bli medlema.
Så tykcer du med ska bli medlem, super eneklt tar inte mer en 2 minuer av er tid! :)
- För varje person som blir medlem med din länk får du 70 kr! Fantastiskt :)
SÅ KLICKA:
1. PÅ NÅGON AV ANNONSERNA
2. KLICKA PÅ PUBLISHER OCH FYLL I
3. AKTIVERA DITT KONTO GENOM DET MAILET DU FÅR
4. KLICKA SEDAN PÅ ALLA ANNONSÖRER
5. ÖVERST STÅR DET ADSETTINGS KLICKA SEDAN PÅ ANSÖK TILL PROGRAMET
6. SEDAN ÄR DET BARA TILL ATT LÄNKA OCH TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG! :)

HELT GRATIS! :)

Hjälper gärna till med frågor om ni har det! :)



Seg/tråkig dag ..

Tjosan, kom presic hem efter skola, riktig tråkig & dryg dag var det idag. Kanske vädret som fick mig & känna så? På tal om vädret vad hände? Har varit underbart fint väder de senaste dagarna & nu är det värsta höst väder? Usch jag vill ha tillbaka det fina vädret det är ju förfan sommar nu ju ..
Aja idag blir det plugg som vanligt kanske ska hänga med en kompis med kanske för har massa nu att göra då menar jag SKOLAN ..
Aja här kommer Inspo hade inget annat roligt att lägga ut! ♥

Back from school

Har precis kommit hem från skolan , gud vad härligt var riktigt tråkig dag idag men det är bara 2 veckor kvar i skolan hur skönt är inte det???.. Ska sanrt äta sen måste jag plugga lite för i morgon har jag prov och en inläming i Biologi. Finns nog inte så mycket annat att ta upp än så länge så vi hörs senare om dagen hoppas vi! puss ♥
Härlig bild från we it …

Sunny Day ♥

Heeejsaan, har varit ute lite och stekt i det underbart härliga väder, äntliiiigen är det sommar förfan, så sjukt underbart, blir grillning idag med i det varma vädret, idag är det ju morsdag Grattis till min underbara mamma som jag älskar sjukt mycket. Igår satt jag och kollade på Eurovision Song Contest 2012 och Loreen vann vad härligt har redan planerat att jag kanske drar och kolla på det nästa år då med min kusin. Ska nog dra ut sanrt igen och shtekaaa. Så ha en underbar varm härlig dag så hörs vi! puss ♥

Today Is My Day

Hejsan, har presic ätit klart och nu väntar jag på kusinerna som kommer, för idag vet ni vad, idag är det miiiiinnn föedelsedaaaag yyeey haha, ne men idag fyller jag äntligen 15 år fyfan vad sanbbt det har gått känns som det var igår jag fyllde 14 år, usch fy jag börjar bli gammal hahha, så idag blir det tårta och massa skoj , hade tänkt kolla på Eurovision song contest med min kusiner eftersom det är final idag så, ska försöka övertala min konstiga kusin att sova över hemma hos mig ikväll, Aja ha en forsatt bra dag som jag säkert kommer att få så hörs vi lägger ut bilder när jag orkar! Puss ♥

En bild från we♥ it

Sun Is Up ( Dagens Låt )


Awsome Day

Heeeeeeeejsaaan, sitter här och vilar efter en underbart härlig dag, först var man i skolan sen kom man hem och vilade lite, så gick jag till Florina och vi var ute hela dagen lång var vid slottsruinen och tog lite bilder sen drog vi till campingen och doppade fötterna lite sen va vi hos Florina igen som kom vi hem till mig lite, asså sådana underbara dagar med härligt väder vill man ha varje dag, har varit så sjukt fint väder! Hoppas ni har haft en fantastiskt bra dag som jag och ha en forsatt bra kväll! puss ♥

Bilder från dagen

Min underbara Florina
Jag

En liten hemliiiis

Hejsan, sorry för att jag inte har bloggat, men det blev så. Nu kommer jag till rubriken, en hemliiis som jag inte sat till er, det är att jag är en Directioner, älskar One Direction speciellt Liam Payne, älskar alla i bandet dom är så underbara men tycker Liam har det lilla extra som jag föll för. Men så blev allt skit idag, blev förbannad kan va därför jag inte bloggat heller, ni som är Directioners eller kan om One Direction borde veta vem Baby Lux är, en dotter till deras låtskrivare eller han som hjälper/ hänger med One Direction.  En idiot skrev en så fruktansvärt text om Babu Lux, Zayn och Harry som gjorde många Directionres arga ocg förvirrade. Vi hittade två äckliga idiotiska texter på nätet den ena var skriven av en anonym person och den andra av en tjej som finns på twitter och hon heter @bieberdelrey, vi vet inte om novellerna är skrivna av samma person men det var överdrivet äckligt dummt och aa gud. Tjejen behöver verkligen hjälp och skaffa sif ett liv..
One Direction my life..




Boring

Heeeeeeeeeeeeejjjsssssssssssssssaaaaaaaaaaannnn! Hahha ryck? Svar: Jaaa, har så himla trååkigt så det inte sant. Vad har jag gjort idag? Jag har städat lite(duktig flicka) sen duschat över 2 timmar, och sen kollat på en serie, som sagt jag har inget liv. Har glömt lägga ut på det som jag köpt men det kommer hoppas vi hiihi. Igår var vi på födelsedags firande hos min Albin som fyllde 1 år, vi var framme i Helsingborg cirka 1 på dagen och kom hem klockan 2 på natten haha ojdå. Sov som en stock när jag kom hem. I morgon börja skolan efter ett härligt "lov", usch på det .. vill inte till skolan längre alltså jag har tröttnat på det som f*n.
Satt och kollade på klänningar på Nelly.com föll för en helt och hållet.
Aja ha en fortsatt bra dag! puss
Bild på klänningen som jag hittade på Nelly.com



Huskvarna

Tjosan i trosan! Sitter här efter har tagit en låååååååååååång dusch hehe. Blev shopping idag med kusinen. Nöjd med dagens inköp kommer bilder en annan dag för idag hann jag inte och i morgon blir det Helsingborg. Åt på donken med asså det bästa som finns är donken så himla gott.
Har inte mycket att säga idag på morgonen var jag hos en kompis, sen åkte jag hit till Huskvarna.
Godnatt på er och sov sött! puss
Hahaha var bara tvungen att lägga ut denna bilden, helt klart sant!!!




Godnatt

Blev ingen rolig dag idag, kollade på den nya filmen med Zac Efron The Lucky One, om jag ska vara ärlig blev jag lite besviken, trodde den skulle va lite bättre och hända mer i den men nej det gjorde mig besviken har verkligen längtat till den, hah trailen var bättre. Idag blev det tyvärr ingen Huskvarna, kanske i morgon och dra ut och shoppa lite, sen lördag blir det Helsingborg för att fira min nallebjörn som fyller 1 år då.
Aja ni får ha det bra och godnatt på er sov sött!

Question Time

Kanske är lite för tidigt men ändå, nu kör jag en frågestund, fråga vad ni vill ( intressant och veta vad ni vill veta ) men kanske inte svara på för privata saker i mitt liv, men fråga på!!

"Lov"

Hejsan, sitter här och lyssnar på Bruno Mars It Will Rain riktigt bra låt, vi har"lov" nu, vi gick i skolan bara måndag och tisdag, så igår hade vi studiedag idag är det kristehimmelsfärd eller vad det heter och imorgon är vi lediga. sen lördag blir det att åka ner till helsingborg för att fira min underbara lilla kusin Albin som äntligen fyller 1 år hiihi.
Idag blir det inte ngt speciellt ska tjata på far min att han skjutsar mig till Huskvarna.
Annars hoppas ni har det bra så hörs vi!
Gud vad jag längtar till sommaren , bara några få veckor kvar så ..




Slut/död

Jag är helt död, kom hem nyss från skolan är SLUT, nu blir det inte ngt speciellt , ska väll ta och vila sen äta sen vila sen kolla på film sen vila sen sova HAHAh min dag det ..
Ni får hadet bra så länga så hörs vi! puss
Yeah buddie



Godnatt

Det har varit en tråkigt rolig dag, haha vad menar jag nu ? Jo, vaknade klockan 9 och satt och kollade på TURKISK serie till 5 på eftermidagen haha NO life, sen kommer min kompis och knakar på och frågar om vi ska dra till pizzerian och käka där idag, så vi drog dit, efter det stack vi hem till henne och gravade till min idol William Spetz asså gud den killen är fett skön, han har humor han vet vad det är, eftersom jag skratta åt allt till och med till mina egna skämt borde ni fatta hur mycket jag garvar åt killen, skönaste killen vetja. Nu sitter jag här och tråkar än fortfarande inget liv haha, ne ska snart dra mig till sängen och sova, och FAAAAAAAAAN vad gött säger jag bara går i skolan bara måndag och tisadag för på onsdag har vi tydligen studiedag och torsdag är det kristehimmelsfärd(ursäktastavningen) och fredag är vi tydligen lediga, häääärligt.
Godnatt och sov sött!!
True story


Jag har problem!!

Jag har verkligen problem! Jag skiter i bloggen totoalt vad är det med mig förfan!
Utan att säga något eller inte ett skit, jag för fan ta och skärpa till mig. Har varit borta ett tag nu så.
Aja jag har haft det bra dom dagarna jag inte bloggat tyvärr, hoppas ni har haft det bra, idag var jag i Huskvarna på besök hos kusinerna. Imorgn kommer det nog inte att hända något vad jag vet chilla med min förkylning som tar död på mig, nu ska jag dra mig till kylen och se vad man hittar där så ni får ha det bra, puss!
Bild från weheartit